За мистичната сила на Жената

За мистичната сила на жената 
Jidai Mirai (George Pash)


Силата на жената е многопластова и дълбока като самия живот. Тя е едновременно нежна и могъща, загадъчна и вдъхновяваща. 

Жените притежават уникална връзка с Бездната - извора на съществуването. Чрез своята способност да създават нов живот, те са живи портали между видимия и невидимия свят. Подобно на 3D принтери на битието, жените материализират енергията на безкрая в плът и кръв.

Тази съзидателна сила далеч надхвърля физическата мощ. Тя е като скрита пружина - външно деликатна, но съдържаща огромен потенциал. Подобно на котешката лапа - мека на допир, но способна да разкрие остри нокти, женската природа съчетава привидна крехкост със смайваща издръжливост и воля.

Неразгадаемата женска същност е извор на вечно очарование и привличане. В нея се отразява божествената искра на творението. Затова сливането с жената е като докосване до самия Бог - мистично преживяване отвъд физическото.

Една истински силна жена има способността да преобърне света на мъжа, да го вдъхнови за велики дела и да разкрие пред него нови измерения на съществуването. Нейната сила е тиха, но всепроникваща, нежна, но непреодолима.

Comments

Popular posts from this blog

Адаптивната Държава като отговор на критичен анализ от сравнение между фашизма, демократичния централизъм и либералната демокрация

Проектозакон за защита на малките медии

Доказателства за зловредно влияние на Русия в България (Част 1)